Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 8 februari 2023, - dat uitwerking heeft sedert 30 november 2022 's avonds, is aan de heer Bonchoux C., op zijn verzoek

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 8 februari 2023,

- dat uitwerking heeft sedert 30 november 2022 's avonds, is aan de heer Bonchoux C., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de ondernemingsrechtbank Henegouwen.

- dat in werking treedt op 30 november 2022 `s avonds, werd aan de heer Gaillard M., eervol ontslag verleend uit zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de ondernemingsrechtbank Henegouwen.

- de aanwijzing van mevr. Bruyninckx K., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Halle-Vilvoorde, tot de functie van substituut-procureur des Konings gespecialiseerd in strafuitvoeringszaken voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 1 maart 2023.

- de aanwijzing van mevr. Pellens L., substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 13 februari 2023.

- de aanwijzing van de heer Van Overloop D., kamervoorzitter in het hof van beroep te Antwerpen, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in hoger beroep in dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn met ingang van 1 januari 2023 en eindigend op 30 november 2023's avonds.

Bij koninklijke besluiten van 9 februari 2023,

- de aanwijzing van mevr. T'Jonck P., substituut-procureur des Konings bij het parket West-Vlaanderen, tot de functie van afdelingsprocureur bij dit parket, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 23 april 2023.

- de aanwijzing van mevr. Demaret M., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Luik, tot de functie van rechter in de familie-en jeugdrechtbank in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 april 2023.

- de aanwijzing van de heer Van Cauteren P., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 juli 2023.

- de aanwijzing van de heer Vandaele L., substituut-procureur des Konings bij het parket West-Vlaanderen, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 27 februari 2023.

- de aanwijzing van mevr. Dessard I., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg te Luik, tot de functie van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT