Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 2 oktober 2022, -dat in werking treedt op 30 november 2022's avonds, is aan de heer Vermeulen L.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 2 oktober 2022,

-dat in werking treedt op 30 november 2022's avonds, is aan de heer Vermeulen L., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Kontich.

- de aanwijzing van de heer De Loof F., rechter in de familie- en jeugdrechtbank in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van 4 jaar met ingang van 1 januari 2023.

- de aanwijzing van mevr. Lukowiak A., substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen, tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket, wordt hernieuwd voor een termijn van 5 jaar met ingang van 6 november 2022.

- dat uitwerking heeft met ingang van 31 juli 2022 's avonds, mevr. Luyten C., rechter in de Nederlandstalige politierechtbank te Brussel, wordt in rust gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij beschikking van de procureur generaal van 12 september 2022, is de heer Magnien P., ere-procureur des Konings, aangewezen tot plaatsvervangend magistraat bij het parket Charleroi, vanaf 1 oktober 2022 voor een termijn van 1 jaar.

Bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen van 10 oktober 2022, het adjunct-mandaat van mevr. Van de Vyver A. als ondervoorzitter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van 3 jaar, met ingang van 5 november 2022.

Bij beschikking van de ondernemingsrechtbank te Gent van 7 juli 2022, de heer Lievens J. wordt aangewezen om het ambt van plaatsvervangend rechter in deze rechtbank, uit te oefenen tot hij de leeftijd van 71 jaar heeft bereikt.

Bij koninklijke besluiten van 1 september 2022,

- de aanwijzing van mevr. Meheus L., substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, wordt hernieuwd voor een termijn van 3 jaar met ingang van 6 december 2022.

- dat in werking treedt op 1 september 2022 voor een verlengbare periode van één jaar, een verlof wegens opdracht van algemeen belang wordt verleend aan de heer Coene O., substituut-procureur des Konings gespecialiseerd in fiscale aangelegenheden bij het parket te Brussel.

Bij beschikking van de eerste voorzitter van het hof van beroep te Luik van 14 oktober 2022, het mandaat tot kamervoorzitter in dit hof van mevr. Farina...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT