Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 11 oktober 2022, - dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is mevr. Vangeneberg C.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 11 oktober 2022,

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is mevr. Vangeneberg C., substituut-procureur des Konings bij het parket Mons, aangewezen tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket voor een termijn van 3 jaar.

- dat in werking treedt op 1 november 2022, is mevr. Drisket M-P., raadsheer in het hof van beroep te Luik, aangewezen tot de functie van rechter in de strafuitvoeringsrechtbank voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik, voor een termijn van 1 jaar.

- dat in werking treedt op 1 november 2022, is mevr. Evrard N., substituut-procureur des Konings bij het parket Brussel, aangewezen tot de functie van substituut-procureur des Konings, gespecialiseerd in strafuitvoeringszaken, voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Mons, voor een termijn van 1 jaar.

De rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, verenigd in algemene vergadering op 6 oktober 2022, heeft aangewezen de heer Van Mol A. tot ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, voor een termijn van 3 jaar, met ingang van 13 oktober 2022.

Bij beschikking van het hof van beroep te Brussel van 20 oktober 2022, het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT