Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 1 september 2022, -de aanwijzing van mevr. Boogers S., substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 1 september 2022,

-de aanwijzing van mevr. Boogers S., substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 6 december 2022.

- de machtiging om haar ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van 67 jaar te hebben bereikt, verleend aan mevr. Nihotte P., rechter in de ondernemingsrechtbank te Luik, wordt hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 juni 2023.

Bij koninklijke besluiten van 4 september 2022,

- de aanwijzing van mevr Abrath K., rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 september 2022.

- de aanwijzing van mevr De Paepe H., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg te Leuven, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 november 2022.

- de aanwijzing van de heer De Houwer L., substituut-procureur des Konings bij het parket te Leuven, tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 6 november 2022.

- dat in werking treedt op 31 juli 2022 `s avonds, is de heer Lontings D., rechter in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- de aanwijzing van mevr. Cappelle M., substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen, tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 13 juli 2022.

Bij koninklijk besluit van 1 september 2022, de aanwijzing van mevr. Lootens M., substituut-procureur des Konings gespecialiseerd in fiscale aangelegenheden bij het parket Antwerpen, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 6 december 2022.

Bij koninklijk besluit van 6 september 2022, met ingang van 1 september 2022, de heer Potargent L., afdelingsvoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, wordt aangewezen tot de functie van rechter in de strafuitvoeringsrechtbank voor het rechtsgebeid van het hof van beroep te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT