Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 18 september 2022, - de heer Traversa M., master in de rechten, advocaat

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 18 september 2022,

- de heer Traversa M., master in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen.

- mevr. Dezittere S., master in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen.

- de heer Verbelen B., master in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Antwerpen.

- de heer Duvieusart C., licentiaat in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de Franstalige ondernemingsrechtbank te Brussel.

- de heer Antonissen B., licentiaat in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Merksem.

- de heer Buelens A., licentiaat in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Antwerpen.

- de heer Brawers T., master in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Zandhoven.

- de heer Greffe F., licentiaat in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Luik.

- mevr. Rougui G., licentiaat in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de ondernemingsrechtbank Waals-Brabant.

- de heer Raes S., licentiaat in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de Nederlandstalige ondernemingsrechtbank te Brussel.

- de heer Lévy Morelle A., master in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de ondernemingsrechtbank Waals-Brabant.

- mevr. Omrani E., licentiaat in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de Franstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

- mevr. Van Steenkiste V., licentiaat in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen.

- mevr. Verheylesonne A., licentiaat in de rechten, advocaat, wordt benoemd tot plaatsvervangend rechter in de Franstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

- de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT