Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 29 augustus 2021: - is mevr. Salmon D., kamervoorzitter in het hof van beroep te Brussel

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 29 augustus 2021:

- is mevr. Salmon D., kamervoorzitter in het hof van beroep te Brussel, gemachtigd om haar ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar dewelke in werking treedt op 1 juli 2022.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

- dat in werking treedt op 30 juni 2022 's avonds, is de heer Jacques P., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, in ruste gesteld.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 27 oktober 2021, is de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer Madou Ch., vrederechter van het kanton Izegem, hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 juli 2022.

Bij koninklijke besluiten van 7 november 2021 en 15 december 2021 is de heer Waxweiler R., voorzitter van de vrederechters en rechters in de politierechtbank van het gerechtelijk arrondissement Luik, in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 2 december 2021 dat in werking treedt op 30 juni 2022 's avonds, is de heer Van Goethem J., kamervoorzitter in het hof van beroep te Gent, in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 17 januari 2022:

- dat in werking treedt op 30 juni 2022 's avonds, is de heer Slachmuylders F., eerste advocaat-generaal bij het arbeidshof te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT