Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 24 december 2020, - is mevr. Vanhorenbeeck E., advocaat-generaal bij het hof van beroep te Gent

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 24 december 2020,

- is mevr. Vanhorenbeeck E., advocaat-generaal bij het hof van beroep te Gent, gemachtigd om haar ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar dewelke in werking treedt op 1 januari 2022.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

- is de heer Ossena- Cantara M., rechter in de politierechtbank Luik, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar dewelke in werking treedt op 1 januari 2022.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

Bij koninklijk besluit van 9 maart 2021, dat in werking treedt op 31 december 2021 's avonds, is mevr. Sevens V., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel en substituut-procureur des Konings gespecialiseerd in strafuitvoeringszaken voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 2 april 2021, is de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer Delfosse J.-L., substituut-procureur des Konings bij het parket te Charleroi, hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 januari 2022.

Bij koninklijk besluit van 9 juni 2021, dat in werking treedt op 31 december 2021 's avonds, is aan mevr. Davidts Ch., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Leuven.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluiten van 6 juli 2021, zijn de aanwijzingen tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 18 december 2021 van de dames:

- Calicis Ch. ;

- de Reuck C.;

- Erpelding J. ;

- Debouche C.,

substituten-procureur des Konings bij dit parket.

Bij koninklijke besluiten van 18 juli 2021,

- is de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer d'Otreppe de Bouvette Ph., vrederechter van het kanton Aarlen, hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 januari 2022.

- is de aanwijzing van mevr. Raskin E., afdelingsvoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT