Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 25 januari 2019 : - is aan mevr. De Ruyck A., op haar verzoek

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 25 januari 2019 :

- is aan mevr. De Ruyck A., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, afdeling Gent.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- die in werking treden op de datum van de eedaflegging, zijn benoemd tot plaatsvervangend rechter in de Franstalige arbeidsrechtbank te Brussel :

- mevr. Danjou F.,

- de heer Stas de Richelle D.,

licentiaten in de rechten, advocaten.

- is mevr. Leboutte A., master in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de arbeidsrechtbank te Luik.

- die in werking treden op 28 februari 2019 `s avonds :

o is het aan de heer Loots M., vergund de titel van zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, afdeling Antwerpen, eershalve te voeren.

o is het aan de heer Leys R., vergund de titel van zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, afdeling Mechelen, eershalve te voeren.

- is aan de heer Sneyers R., op zijn verzoek, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, afdeling Hasselt.

- dat in werking treedt op 31 januari 2019 `s avonds, is het aan de heer Dauwen E., vergund de titel van zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de Nederlandstalige ondernemingsrechtbank te Brussel, eershalve te voeren.

- dat uitwerking heeft op 31 décember 2018 `s avonds, is aan mevr. Van Elderen J., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van rechter in ondernemingszaken in de Franstalige ondernemingsrechtbank te Brussel.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- is aan de heer Vander Schelden J., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de ondernemingsrechtbank te Gent, afdeling Oudenaarde.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat in werking treedt op 31 januari 2019 `s avonds, is het aan de heer Tulpin L., vergund de titel van zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de ondernemingsrechtbank te Gent, afdeling Veurne, eershalve te voeren.

- is aan de heer Geyskens M., op zijn verzoek, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de politierechtbank Limburg, afdeling Hasselt.

- is aan de heer Wouters F., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT