Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 14 januari 2018, - is de aanwijzing van de heer Mabilde, B., substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 14 januari 2018,

- is de aanwijzing van de heer Mabilde, B., substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 12 april 2018.

- is de aanwijzing van de heer Huygebaert, D., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 mei 2018.

Bij koninklijke besluiten van 4 maart 2018,

- is de aanwijzing van de heer Van den Bergh, B., raadsheer in het hof van beroep te Antwerpen, tot de functie van familie- en jeugdrechter in hoger beroep in dit hof, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 mei 2018.

- is de aanwijzing van de heer Van Santvliet, P., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 mei 2018.

- is de aanwijzing van de heer Delbeke, Y., substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 12 april 2018.

- is de aanwijzing van Mevr. Rixhon, E., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Luik, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 mei 2018.

Bij koninklijk besluit van 18 maart 2018, dat uitwerking heeft op 30 november 2017 's avonds, is Mevr. Desneux, V., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT