Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 12 november 2017, - is de aanwijzing van mevr. Roggen W., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 12 november 2017,

- is de aanwijzing van mevr. Roggen W., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 28 januari 2018.

- is de aanwijzing van mevr. De Turck N., raadsheer in het hof van beroep te Gent, tot de functie van familie- en jeugdrechter in hoger beroep in dit hof, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 februari 2018.

- is de aanwijzing van mevr. Van Wemmel M., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 februari 2018.

- zijn de aanwijzingen tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 februari 2018 van :

o de heer Van den Bossche D., afdelingsvoorzitter in deze rechtbank.

o de heer Cammaert J.,

o de heer Hooghe D.,

ondervoorzitters in deze rechtbank;

o mevr. Jansegers K.,

o mevr. Rooms D.,

o mevr. Schuddinck I.,

o mevr. Vanlouwe M., rechters in deze rechtbank.

- is de aanwijzing van mevr. Van Gerwen L., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 februari 2018.

- is de aanwijzing van de heer Hendrix J., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 februari 2018.

- zijn de aanwijzingen tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Leuven, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 13 januari 2018 van :

o mevr. Callewaert S.,

o de heer Timmermans J., substituten-procureur des Konings bij dit parket.

- is de aanwijzing van de heer Merchiers G., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen, tot de functie van afdelingsprocureur bij dit parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 15 januari 2018.

- zijn de aanwijzingen tot de functie van afdelingsprocureur bij het parket West-Vlaanderen, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 15 januari 2018 van :

o de heer Billiouw G.,

o de heer Verhaeghe F., eerste...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT