Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 15 maart 2017, - dat uitwerking heeft met ingang van 31 december 2016 's avonds, is de heer Keppens, Y.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 15 maart 2017,

- dat uitwerking heeft met ingang van 31 december 2016 's avonds, is de heer Keppens, Y., substituut-procureur des Konings bij het parket West-Vlaanderen, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- is de benoeming van Mevr. Van Der Elst, V., tot de functie van plaatsvervangend assessor in strafuitvoeringszaken en interneringszaken gespecialiseerd in penitentiaire zaken voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Antwerpen, hernieuwd voor een termijn van vier jaar met ingang van 16 maart 2017.

- is de benoeming van de heer Van Coillie, D., tot de functie van plaatsvervangend assessor in strafuitvoeringszaken en interneringszaken gespecialiseerd in de sociale re-integratie voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Antwerpen, hernieuwd voor een termijn van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT