Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 25 december 2016 : - dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is de heer Palumbo, M., advocaat-generaal bij het arbeidshof te Brussel

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 25 december 2016 :

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is de heer Palumbo, M., advocaat-generaal bij het arbeidshof te Brussel, aangewezen tot eerste advocaat-generaal bij dit hof, voor een termijn van drie jaar.

- zijn aangewezen tot rechter in de familie-en jeugdrechtbank in de rechtbank van eerste aanleg Limburg, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 januari 2017 :

Mevr. Pipeleers, K.;

Mevr. Smeets, K.,

rechters in de rechtbank van eerste aanleg Limburg.

- waarvan het mandaat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is Mevr. Cielen, V., substituut-procureur des Konings bij het parket Limburg, aangewezen tot eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, voor een termijn van drie jaar.

- zijn aangewezen tot rechter in de familie-en jeugdrechtbank in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 januari 2017 :

Mevr. Cardoen, I.;

Mevr. Verwimp, P.,

rechters in de Nederlandstalige...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT