Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 28 april 2016 : - dat uitwerking heeft met ingang van 31 maart 2016 's avonds, is aan Mevr. De Backer, H.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 28 april 2016 :

- dat uitwerking heeft met ingang van 31 maart 2016 's avonds, is aan Mevr. De Backer, H., eervol ontslag verleend uit haar ambt als plaatsvervangend raadsheer in het hof van beroep te Brussel.

- is aan Mevr. Stessens, M.-C., op haar verzoek, eervol ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Etterbeek.

- dat in werking treedt op 31 mei 2016 's avonds, is aan de heer Neuville, P., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Thuin.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 1 mei 2016 :

- dat uitwerking heeft met ingang van 31 maart 2016 's avonds, is Mevr. Van Rattingen, I., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, toegelaten tot het definitief vervroegd pensioen.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- is Mevr. Claus, C., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, gemachtigd om haar ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar, dewelke in werking treedt op 1 juni 2016.

- dat uitwerking heeft met ingang van 30 april 2016 's avonds, is aan de heer Vercruysse, P., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Ukkel.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- is aan de heer Claeys, B., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT