Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 7 mei 2023, wordt mevr. Mertens J., assistent bij de griffie van het Hof van Cassatie

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 7 mei 2023, wordt mevr. Mertens J., assistent bij de griffie van het Hof van Cassatie, benoemd in de graad van griffier bij het Hof van Cassatie.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijke besluiten van 7 mei 2023, worden benoemd in de hoedanigheid van stagiair in de klasse A1 met de titel van referendaris:

- in het rechtsgebied van het hof van beroep Antwerpen, mevr. Thys T.

- rechtsgebied van het hof van beroep Brussel, mevr. De Block L.

Deze besluiten treden in werking op de datum van de eedaflegging

Bij koninklijk besluit van 7 mei 2023, wordt mevr. Strubbe M., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, via mutatie benoemd in dezelfde graad bij de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen.

Dit besluit treedt in werking op de eerste van de maand volgend op de publicatie van het huidig besluit in het Belgisch Staatsblad.

Bij koninklijk besluit van 7 mei 2023, wordt mevr. Willems L. benoemd in de hoedanigheid van stagiair in de graad van griffier bij de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijke besluiten van 7 mei 2023 worden benoemd in de hoedanigheid van stagiair in de graad van griffier bij de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen:

- de heer De Kegel N.

- de heer Loones M.

Deze besluiten treden in werking op de datum van de eedaflegging

Bij koninklijk besluit van 7 mei 2023, wordt de heer Broos J., assistent bij de griffie van de ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen, benoemd in de graad van griffier bij de ondernemingsrechtbank Antwerpen, gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijke besluiten van 7 mei 2023, worden benoemd in de hoedanigheid van stagiair in de graad van griffier bij de vredegerechten van het arrondissement Oost-Vlaanderen:

- mevr. Degryse N.

- mevr. Heirewegh J.

Deze besluiten treden in werking op de datum van de eedaflegging

Bij koninklijke besluiten van 7 mei 2023, worden benoemd in de graad van griffier bij:

- de vredegerechten van het arrondissement Luik, mevr. Rovny J., assistent bij de griffie van de politierechtbank Luik, afdeling Luik

- de vredegerechten van het arrondissement Namen, mevr. Charlier M., assistent bij de griffie van de politierechtbank Luxemburg, afdeling Marche-en-Famenne

Deze besluiten treden in werking op de datum van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT