Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 7 april 2023, dat in werking treedt op de dag van de bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad, wordt aan de heer Biot F., op zijn verzoek

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 7 april 2023, dat in werking treedt op de dag van de bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad, wordt aan de heer Biot F., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 18 april 2023,

- In artikel 1 van het koninklijk besluit van 26 februari 2023 houdende de hernieuwing van de aanwijzing van de heer De Wolf T., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, tot de functie van adjunct-procureur des Konings bij dit parket voor een termijn van drie jaar met ingang van 20 mei 2023 worden de woorden " De aanwijzing van de heer De Wolf T., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, tot de functie van adjunct-procureur des Konings bij dit parket, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 20 mei 2023" vervangen door de woorden "De heer De Wolf T., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, wordt vast aangewezen tot adjunct-procureur des Konings bij dit parket op datum van 20 mei 2023".

- dat in werking treedt op 30 juni 2023 's avonds, wordt aan de heer De Greve D., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Vilvoorde.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- de aanwijzing van mevr. Franco E., substituut-procureur des Konings bij het parket te Leuven, tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 9 juli 2023.

- de aanwijzing van mevr. Leemans E., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Hal-Vilvoorde, tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 9 juli 2023.

Bij beschikking van de voorzitter van de ondernemingsrechtbank te Gent van 19 april 2023, de heer Blockeel L., plaatsvervangend rechter, wordt aangewezen om het ambt van plaatsvervangend rechter in deze ondernemingsrechtbank, afdeling Oudenaarde, uit te oefenen tot hij de leeftijd van 71 jaar zal bereikt hebben, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 september 2023.

Bij koninklijke besluiten van 1 mei 2023,

- de aanwijzing van de heer Simoens N., afdelingsvoorzitter en beslagrechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT