Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 14 februari 2023, de aanwijzing van mevr. Deman I., substituut-generaal bij het arbeidshof te Gent, tot de functie van advocaat-generaal bij dit hof

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 14 februari 2023, de aanwijzing van mevr. Deman I., substituut-generaal bij het arbeidshof te Gent, tot de functie van advocaat-generaal bij dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 8 mei 2023.

Bij koninklijke besluiten van 26 februari 2023,

- de aanwijzing van mevr. Van den Broeke S., rechter in de familie- en jeugdrechtbank in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 juni 2023.

- de aanwijzing van mevr. Blommaert E., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 juni 2023.

- de aanwijzing van de heer Onderdonck W., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen, tot de functie van substituut-procureur des Konings gespecialiseerd in strafuitvoeringszaken voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Gent, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 1 maart 2023.

- de aanwijzing van mevr. Roosen C., substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Gent, tot de functie van advocaat-generaal bij dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 9 januari 2023.

- de aanwijzing van de heer Van den Branden B., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen, tot de functie van afdelingsprocureur bij dit parket, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 15 juni 2023.

- de aanwijzing van mevr. Dewitte C., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen, tot de functie van substituut-procureur des Konings gespecialiseerd in strafuitvoeringszaken voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Gent, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 1 maart 2023.

- de aanwijzing van mevr. Rooms D., raadsheer in het hof van beroep te Gent, tot de functie van familie- en jeugdrechter in hoger beroep in dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 juni 2023.

- de aanwijzing van de heer Leroy T., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 juni 2023.

- de aanwijzing van de heer Van Vossel B...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT