Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 15 december 2022, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is de heer Macq V., procureur des Konings bij het parket te Namen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 15 december 2022, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is de heer Macq V., procureur des Konings bij het parket te Namen, aangewezen tot het mandaat van procureur des Konings bij het parket te Bergen, voor een termijn van vijf jaar.

Hij is benoemd substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Bergen en zal deze benoeming pas worden uitgeoefend wanneer de voorwaarden voorzien in artikel 259quater § 4 van het Gerechtelijk Wetboek vervuld zijn.

Bij koninklijke besluiten van 12 januari 2023,

-de aanwijzing van mevr. Innaurato P., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Luik, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 februari 2023.

- dat in werking treedt op 31 januari 2023's avonds, wordt aan de heer Chapelier J., eervol ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de vredegerecht van het vierde kanton Luik.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat uitwerking heeft sedert 31 oktober 2022 's avonds, is aan mevr. Hordies J., ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in de vredegerecht van het kanton Châtelet.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- de aanwijzing van mevr. France P., raadsheer in het hof van beroep te Brussel, tot de functie van familie- en jeugdrechter in hoger beroep in dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 januari 2023.

- de benoeming van mevr. Van Coppenolle C., tot de functie van werkend assessor in strafuitvoeringszaken, gespecialiseerd in penitentiaire zaken, voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, wordt hernieuwd voor een termijn van vier jaar met ingang van 17 februari 2023.

- de benoeming van de heer Slingeneijer de Goeswin T., tot de functie van plaatsvervangend assessor in strafuitvoeringszaken en interneringszaken, gespecialiseerd in sociale re-integratie, voor het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT