Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 29 augustus 2021, is de heer Pochet M., rechter in de politierechtbank Luxemburg

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 29 augustus 2021, is de heer Pochet M., rechter in de politierechtbank Luxemburg, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar, dewelke in werking treedt op 1 september 2022.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

Bij koninklijk besluit van 27 oktober 2021, is de heer Winants A., advocaat-generaal bij het Hof van Cassatie, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zeventig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar, dewelke in werking treedt op 1 september 2022.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

Bij koninklijk besluit van 7 december 2021, dat in werking treedt op 31 augustus 2022 's avonds, is mevr. Verhamme G., eerste substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Gent, in ruste gesteld.

Zij heeft aanspraak op het emeritaat en het is haar vergund de titel van arbeidsauditeur bij de arbeidsrechtbanken te Kortrijk, te Ieper en te Veurne eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 15 december 2021, dat in werking treedt op 31 augustus 2022 's avonds, is mevr. Saelaert C., voorzitter van de arbeidsrechtbank te Gent, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 15 december 2021, dat in werking treedt op 31 augustus 2022 's avonds, is de heer Chevalier D., vrederechter van het tweede kanton Doornik, op zijn...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT