Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 16 juni 2022, de aanwijzing van mevr. Hostier F., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg te Brussel

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 16 juni 2022, de aanwijzing van mevr. Hostier F., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 juni 2022.

Bij koninklijke besluiten van 17 juni 2022,

- de aanwijzing van de heer De Camps N., rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 september 2022.

- de aanwijzing van de heer De Coster P., ondervoorzitter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 augustus 2022.

- de aanwijzing van mevr. Carlier F., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Brussel, tot de functie van substituut-procureur des Konings gespecialiseerd in strafuitvoeringszaken voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, wordt hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 1 juli 2022.

- met ingang van 1 juni 2022, mevr. Absolonne B., afdelingsvoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg te Luik, wordt aangewezen tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank voor een termijn van één jaar.

- dat in werking treedt op 28 februari 2022 's avonds, is mevr. Julémont M., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Luik, op haar verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- de aanwijzing van mevr. Lambert C., rechter in de Franstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 juli 2022.

- de aanwijzing van mevr. Huguet S., ondervoorzitter in de Franstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 augustus 2022.

- de aanwijzing van mevr. Karadsheh D., raadsheer in het hof van beroep te Bergen, tot de functie van familie-en jeugdrechter in hoger beroep in dit hof, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 augustus 2022.

- de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT