Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 16 juni 2020, is Mevr. Libouton A.-S., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Namen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 16 juni 2020, is Mevr. Libouton A.-S., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Namen, aangewezen tot rechter in de familie-en jeugdrechtbank in deze rechtbank, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 augustus 2020.

Bij koninklijke besluiten van 24 juni 2020,

- is Mevr. Lebeau D., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Waals-Brabant, op haar verzoek, ontlast uit haar functie van rechter in de familie-en jeugdrechtbank in deze rechtbank, met ingang van 1 juli 2020.

- is de aanwijzing van Mevr. Puissant Baeyens M., substituut-procureur des Konings bij het parket te Charleroi, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 13 juni 2020.

Het beroep...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT