Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 22 april 2019, dat in werking treedt op 31 maart 2020 's avonds, is Mevr. Kips G., ondervoorzitter in de ondernemingsrechtbank te Gent

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 22 april 2019, dat in werking treedt op 31 maart 2020 's avonds, is Mevr. Kips G., ondervoorzitter in de ondernemingsrechtbank te Gent, in ruste gesteld.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 6 juni 2019, is de heer Declercq Y., rechter in de arbeidsrechtbank te Leuven, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 april 2020.

De machtiging kan worden hernieuwd.

Bij koninklijk besluit van 8 juli 2019, dat in werking treedt op 31 maart 2020 `s avonds, is de heer Beheyt M., rechter in de ondernemingsrechtbank te Gent, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 3 november 2019, is de aanwijzing van Mevr. Tassin G., rechter in de Franstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 april 2020.

Bij koninklijk besluit van 20 december 2019, dat in werking treedt op 31 maart 2020 's avonds, is de heer Hubin J., raadsheer in het arbeidshof te Luik, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van eerste voorzitter van het arbeidshof te Luik eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 20 december 2019,

- is de heer Gesquière C., vrederechter van het kanton Tielt, in ruste gesteld op datum van 31 maart 2020 `s avonds.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Hij is op zijn verzoek, gemachtigd om zijn ambt uit te oefenen tot dat er voorzien is in de plaats die is opengevallen in zijn rechtscollege en ten laatste tot 30 september 2020 's avonds.

- is de aanwijzing van Mevr. Van Den Heede V., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 april 2020.

Bij koninklijk besluit van 26 januari 2020, dat in werking treedt op 31 maart 2020 's avonds, is Mevr. Raeymaekers G., vrederechter van het tweede kanton Mol-Geel, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT