Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 15 december 2019, is de heer Kesteloot F., licentiaat in de rechten, advocaat, plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Elsene

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 15 december 2019, is de heer Kesteloot F., licentiaat in de rechten, advocaat, plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Elsene, gelijktijdig benoemd tot de functie van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Brussel II.

Bij koninklijk besluit van 5 april 2019, dat in werking treedt op 29 februari 2020 `s avonds, is mevr. Paridaens Y., rechter in de Franstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, in ruste gesteld.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 13 april 2019, dat in werking treedt op 29 februari 2020 's avonds, is de heer Hul H., kamervoorzitter in het arbeidshof te Gent, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 22 april 2019, is de machtiging om hun ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 maart 2020 van de heren:

- Liégeois Y., advocaat-generaal bij het hof van beroep te Antwerpen;

- Hesse M., ondervoorzitter van de vrederechters en rechters in de politierechtbank van het gerechtelijk arrondissement Luik en rechter in de politierechtbank Luik.

Bij koninklijk besluit van 26 april 2019, is de heer Visart de Bocarmé C., substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Luik en directeur van de gemeenschappelijke steundienst bij het college van procureurs-generaal en het college van het openbaar ministerie, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 maart 2020.

Deze machtiging is hernieuwbaar.

Bij koninklijk besluit van 6 juni 2019, is de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer Putteman J., vrederechter van het kanton Vilvoorde, hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 maart 2020.

Bij koninklijke besluiten van 29 augustus 2019,

- is de heer Van Praet A., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 maart 2020.

Deze machtiging is hernieuwbaar.

- is de machtiging om zijn ambt te blijven...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT