Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 26 april 2019, is de heer Arnould Ph., rechter in de politierechtbank te Namen en voorzitter van het Controleorgaan van de politionele informatie

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 26 april 2019, is de heer Arnould Ph., rechter in de politierechtbank te Namen en voorzitter van het Controleorgaan van de politionele informatie, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 februari 2020.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

Bij koninklijk besluit van 23 mei 2019, dat in werking treedt op 31 januari 2020 's avonds, is de heer Mertens D., rechter in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, in ruste gesteld.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 8 juli 2019, dat in werking treedt op 31 januari 2020 `s avonds, is de heer Smetryns A., afdelingsvoorzitter in het Hof van Cassatie, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 11 september 2019, is de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer Bosmans M., raadsheer in het hof van beroep te Brussel, hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 februari 2020.

Bij koninklijke besluiten van 18 september 2019,

- dat in werking treedt op 31 januari 2020 's avonds, is de heer Van Raemdonck G., beslagrechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, in ruste gesteld.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- is de aanwijzing van mevr. Paquay S., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Luik, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 februari 2020.

Bij koninklijk besluit van 19 september 2019, is de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer Marique E., raadsheer in het hof van beroep te Brussel en voorzitter van de Kansspelcommissie, hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 februari 2020.

Bij koninklijk besluit van 26 oktober 2019, is de aanwijzing van mevr. Puffet M., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Waals-Brabant, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 februari 2020.

Bij koninklijke besluiten van 3 november 2019,

- is de aanwijzing van de heer Boyen P...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT