Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 11 september 2019, dat in werking treedt op 1 oktober 2019, is mevr. Vandenbroele A., gerechtelijk stagiaire voor het rechtsgebied Gent

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 11 september 2019, dat in werking treedt op 1 oktober 2019, is mevr. Vandenbroele A., gerechtelijk stagiaire voor het rechtsgebied Gent, benoemd als gerechtelijk attaché bij het openbaar ministerie.

Bij koninklijke besluiten van 20 november 2019,

• waarbij het mandaat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, welke niet mag gebeuren voor 1 januari 2020, is de heer Jodts F., afdelingsprocureur bij het parket West-Vlaanderen, aangewezen tot het mandaat van procureur des Konings bij het parket voor een termijn van vijf jaar.

Overeenkomstig artikel 259quater § 4 van het Gerechtelijk Wetboek wordt betrokkene benoemd als substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Gent. Deze benoeming zal pas worden uitgeoefend wanneer de voorwaarden voorzien in het artikel 259quater § 4 van het Gerechtelijk wetboek vervuld zijn.

• is de heer Debruyne N., master in de rechten, benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen.

Hij is, in subsidiaire orde, benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket West-Vlaanderen.

• is mevr. Sioen E., gerechtelijk attaché bij het openbaar ministerie, benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket West-Vlaanderen.

Zij is, in subsidiaire orde, benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen.

Bij koninklijke besluiten van 24 november 2019,

• waarbij het mandaat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is de heer Wens B., afdelingsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Antwerpen, aangewezen tot het mandaat van arbeidsauditeur bij dit arbeidsauditoraat voor een termijn van vijf jaar.

Overeenkomstig artikel 259quater § 4 van het Gerechtelijk Wetboek wordt betrokkene benoemd als substituut-generaal bij het arbeidshof te Antwerpen. Deze benoeming zal pas worden uitgeoefend wanneer de voorwaarden voorzien in het artikel 259quater § 4 van het Gerechtelijk wetboek vervuld zijn.

• dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is de heer De Smet B., substituut-generaal bij het hof van beroep te Antwerpen, benoemd tot advocaat-generaal bij het Hof van Cassatie.

dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, welke niet mag geschieden voor 1 januari 2020, is mevr. Herregodts E., raadsheer in het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT