Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 15 juni 2018, is de heer Vangoethem M., ondervoorzitter in de arbeidsrechtbank te Luik

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 15 juni 2018, is de heer Vangoethem M., ondervoorzitter in de arbeidsrechtbank te Luik, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn met ingang van 1 juni 2019.

Deze machtiging is hernieuwbaar.

Bij koninklijk besluit van 15 januari 2019, dat in werking treedt op 31 mei 2019 `s avonds, is de heer Gutschoven G., vrederechter van het kanton Haacht, in ruste gesteld.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 24 februari 2019, is de aanwijzing van mevr. Ven I., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 juni 2019.

Bij koninklijk besluit van 11 maart 2019, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging welke niet mag gebeuren voor 12 mei 2019, is de heer Jadoul N., afdelingsvoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg, aangewezen tot het mandaat van voorzitter van deze rechtbank, voor een termijn van vijf jaar.

Bij koninklijke besluiten van 21 maart 2019,

- dat in werking treedt op 31 mei 2019 `s avonds, is de heer Maurissen J., vrederechter van het kanton Bilzen, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- is de aanwijzing van de heer Jansens H., substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Antwerpen, tot de functie van advocaat-generaal bij dit hof, hernieuwd voor een termijn met ingang van 6 mei 2019 en eindigend op 30 september 2019 's avonds.

- is de aanwijzing van mevr. Cnop C., rechter in de Franstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 juni 2019.

Bij koninklijke besluiten van 23 maart 2019,

- dat in werking treedt op 31 mei 2019 `s avonds, is het aan de heer Delvaux W., vergund de titel van zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de Nederlandstalige ondernemingsrechtbank te Brussel eershalve te voeren.

- is de benoeming tot het ambt van rechter in ondernemingszaken in de ondernemingsrechtbank te Antwerpen, afdeling Mechelen, van de heer Heylen B., vernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 25 mei 2019.

- is de benoeming tot het ambt van rechter in ondernemingszaken...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT