Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 8 mei 2018, - is vernieuwd, voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 september 2018

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 8 mei 2018,

- is vernieuwd, voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 september 2018, de benoeming tot het ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen van:

• de heer Hens L.,

• de heer Wuyts P.,

• Mevr. Gelens C.

- is vernieuwd, de benoeming tot het ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen, van de heer Brouwers E., voor een termijn met ingang van 1 september 2018 en eindigend op 30 november 2020 's avonds.

Bij koninklijke besluiten van 29 mei 2018,

- is de aanwijzing van de heer Fabri O., substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Bergen, tot de functie van advocaat-generaal bij dit hof, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 3 september 2018.

- is de aanwijzing van de heer Geerinckx A., substituut-procureur des Konings bij het Parket te Brussel, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit Parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 23 augustus 2018.

- is de aanwijzing van Mevr. Debbaudt I., substituut-procureur des Konings bij het Parket Oost-Vlaanderen, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit Parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 6 september 2018.

- is de aanwijzing van de heer Segaert-Vanden Bussche Y., substituut-procureur des Konings bij het Parket West-Vlaanderen, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit Parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 4 september 2018.

- is de aanwijzing van Mevr. Fallay F., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 september 2018.

- is de aanwijzing van de heer Hourdiaux F., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 september 2018.

- is de aanwijzing van Mevr. Lebeau L., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 september 2018.

Bij koninklijk besluit van 6 juni 2018,

- is vernieuwd, voor een termijn van vijf jaar met ingang van 25 augustus...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT