Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 10 februari 2018, dat uitwerking heeft met ingang van 31 oktober 2017 's avonds, is Mevr. Hubert M.-F., raadsheer in het hof van beroep te Luik

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 10 februari 2018, dat uitwerking heeft met ingang van 31 oktober 2017 's avonds, is Mevr. Hubert M.-F., raadsheer in het hof van beroep te Luik, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 10 februari 2018, die in werking treden op 28 februari 2018 's avonds:

• is de heer Gysbergs Ph., advocaat-generaal bij het hof van beroep te Gent, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

• is de heer Goethals B., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Waals-Brabant, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 10 februari 2018, dat uitwerking heeft met ingang van 1 februari 2018, is op zijn uitdrukkelijk verzoek, een einde gesteld aan het behoud van de hoedanigheid van magistraat van de heer Vermeersch D., ere-rechter in de rechtbank van koophandel te Gent.

Bij koninklijke besluiten van 10 februari 2018,

• is de aanwijzing van de heer Godbille J., substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Brussel, tot de functie van advocaat-generaal bij het hof, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 1 februari 2018.

• is de aanwijzing van de heer Falmagne L.-Fr., substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Brussel, tot de functie van eerste substituut-arbeidsauditeur bij dit auditoraat, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 31 januari 2018.

Bij koninklijke besluiten van 18 februari 2018,

dat in werking treedt op 28 februari 2018 's avonds, is het aan Mevr. Van de Putte B., vergund de titel van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT