Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 21 december 2017, dat in werking treedt op 31 december 2017 's avonds, is de heer Servais B., substituut-procureur des konings bij het parket Luik

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 21 december 2017, dat in werking treedt op 31 december 2017 's avonds, is de heer Servais B., substituut-procureur des konings bij het parket Luik, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden.

Bij koninklijk besluit van 22 december 2017, dat in werking treedt op 31 januari 2018 's avonds, is mevr. Steimes A., rechter in de arbeidsrechtbank Waals-Brabant, op haar verzoek in ruste gesteld.

Ze kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van voorzitter van de arbeidsrechtbank te Nijvel eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 21 december 2017,

- is mevr. Thyrion L., licentiaat in de rechten, advocaat benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg Waals-Brabant.

- zijn benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen :

o de heer Bonte S.,

o mevr. Onraet Ch., licentiaten in de rechten, advocaten.

- is de heer Dethier B., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg.

- is de heer Meeus S., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

- is de heer Geernaert D., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de Nederlandstalige rechtbank van koophandel te Brussel.

- zijn benoemd tot plaatsvervangend rechter in de politierechtbank :

- Antwerpen :

o mevr. Dom A.,

o de heer Willems F., licentiaten in de rechten, advocaten.

- West-Vlaanderen : de heer Laplaese I., master in de rechten, advocaat.

- is mevr. Boonen K., master in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het zevende kanton Antwerpen.

- is de heer Willems L., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het twaalfde kanton Antwerpen.

- is mevr. Heremans K., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Heist-op-den-Berg.

- is de heer Laeveren F., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Mechelen.

- is mevr. Peeters L., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Willebroek.

- zijn benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT