Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 21 november 2017, dat in werking treedt op 31 december 2017 's avonds, is mevr. Baro A., vrederechter van het kanton Dendermonde-Hamme, op haar verzoek

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 21 november 2017, dat in werking treedt op 31 december 2017 's avonds, is mevr. Baro A., vrederechter van het kanton Dendermonde-Hamme, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 3 december 2017, dat uitwerking heeft op 31 juli 2017 's avonds, is mevr. Dunon N., rechter in de Nederlandstalige arbeidsrechtbank te Brussel, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden.

Bij koninklijk besluit van 29 november 2017, is aan mevr. Smeets M., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Landen-Zoutleeuw.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 3 december 2017,

- is mevr. Lefèbvre B., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, benoemd tot substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Brussel.

- is mevr. Donny M., gerechtelijk stagiair voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, benoemd tot rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

Zij is, in subsidiaire orde, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Leuven.

- is mevr. Cho D., substituut-procureur des Konings bij het parket Waals-Brabant, benoemd tot rechter in de Franstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

Zij is, in subsidiaire orde, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg Waals-Brabant.

- is de heer Tielemans Ph., advocaat, plaatsvervangend raadsheer in het hof van beroep te Gent, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen.

Hij is, in subsidiaire orde, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen.

- is mevr. Simar S., substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Luik, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg.

Zij is, in subsidiaire orde, benoemd tot rechter in de rechtbanken van eerste aanleg Luik en Namen.

- zijn benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen :

o de heer Clausse G., substituut-procureur des Konings bij het parket te Charleroi;

o mevr. Michel K., substituut-procureur des Konings bij het parket Namen.

- is de heer de Halleux G., substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, benoemd tot substituut-procureur des Konings, gespecialiseerd in...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT