Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 28 september 2017, zijn vernieuwd, voor een termijn van vijf jaar

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 28 september 2017, zijn vernieuwd, voor een termijn van vijf jaar, de benoeming tot het ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen van de heren :

o Gorrebeeck J., met ingang van 10 december 2017;

o Permeke M., met ingang van 14 december 2017.

Bij koninklijke besluiten van 31 oktober 2017,

- is de aanwijzing van mevr. Durieu M.-Ch., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket West-Vlaanderen, tot de functie van afdelingsprocureur bij dit parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 18 december 2017.

- zijn de aanwijzingen tot de functie van afdelingsprocureur bij het parket Namen, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 22 december 2017 van :

o mevr. Fosseur Ch.,

o de heer Servais M., eerste substituten-procureur des Konings bij dit parket.

- is de aanwijzing van de heer Fiasse V., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Charleroi, tot de functie van afdelingsprocureur bij dit parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 19 december 2017.

- is de aanwijzing van de heer Francq D., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Bergen, tot de functie van afdelingsprocureur bij dit parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 19 december 2017.

Bij koninklijke besluiten van 12 november 2017,

- zijn de aanwijzingen tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 januari 2018 van de dames :

o Cardoen I.,

o Verwimp P., rechters in deze rechtbank.

- is de aanwijzing van de heer De Loof F., rechter in de familie- en jeugdrechtbank in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 januari 2018.

Bij koninklijke besluiten van 19 november 2017,

- zijn de aanwijzingen tot de functie van familie- en jeugdrechter in hoger beroep in het hof van beroep te Antwerpen, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 januari 2018 van:

o mevr. Van Rompay M., kamervoorzitter in dit hof.

o de heer Demeester D.,

o mevr. Lutters Ch.,

o mevr. Van Eeckhoorn K.,

o de heer Van Overloop D., raadsheren in dit hof.

- is de aanwijzing van mevr. Claes I., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, tot de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT