Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 16 augustus 2016, dat in werking treedt op 16 april 2017, is de heer L'homme, H., afdelingsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Antwerpen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 16 augustus 2016, dat in werking treedt op 16 april 2017, is de heer L'homme, H., afdelingsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Antwerpen, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 30 augustus 2016,

- die in werking treden op 30 april 2017 's avonds:

is de heer Deene, A., kamervoorzitter en familie- en jeugdrechter in hoger beroep in het hof van beroep te Gent, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

is Mevr. Van Praet, M., afdelingsprocureur bij het parket Oost-Vlaanderen, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- is de heer Joos de ter Beerst, Ph., ondervoorzitter en beslagrechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar, dewelke in werking treedt op 1 mei 2017.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

- is de heer de Patoul, J.-M., vrederechter van het kanton Ciney-Rochefort, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar, dewelke in werking treedt op 1 mei 2017.

Deze machtiging kan worden hernieuwd.

Bij koninklijk besluit van 11 september 2016, dat in werking treedt op 30 april 2017 's avonds, is de heer Baudrez, J., vrederechter van het kanton Wervik, in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 27 oktober 2016 is de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer Vanden Eede, J., raadsheer in het hof van beroep te Antwerpen, hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 mei 2017.

Bij koninklijk besluit van 7 december 2016, dat in werking treedt op 30 april 2017 's avonds, is de heer Bauduin, Ph., eerste substituut-procureur des Konings bij het parket West-Vlaanderen, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT