Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 15 juli 2016, is de aanwijzing van de heer Antioco F., substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Brussel

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 15 juli 2016, is de aanwijzing van de heer Antioco F., substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Brussel, tot de functie van eerste substituut-arbeidsauditeur bij dit arbeidsauditoraat, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 16 oktober 2016.

Bij koninklijk besluit van 21 juli 2016, is de aanwijzing van de heer Bouilliez L., substituut-procureur des Konings bij het parket te Charleroi, tot de functie van eerste substituut-procureur des Konings bij dit parket, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 4 oktober 2016.

Bij koninklijk besluit van 3 augustus 2016, is vernieuwd, voor een termijn van vijf jaar, de benoeming tot het ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Luik voor de :

- afdeling Luik van :

- de heer Bernard G.,

- de heer Habets Ch.,

met ingang van 9 oktober 2016.

- afdeling Namen van :

- de heer Weicker J.-Ch., met ingang van 9 oktober 2016.

- afdeling Dinant van :

- de heer Rousseau Ch.,

- de heer Contor P.,

met ingang van 16 oktober 2016.

- afdeling Hoei van :

- mevr. Denuit M., met ingang van 16 oktober 2016.

- afdeling Neufchâteau van :

- mevr. Guissard M.-Ch., met ingang van 16 oktober 2016.

- is vernieuwd, de benoeming tot het ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Luik voor de :

- afdeling Luik van :

- de heer Angé J., voor een termijn met ingang van 9 oktober 2016...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT