Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 1 april 2016, is de aanwijzing van de heer Gilson F., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Namen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 1 april 2016, is de aanwijzing van de heer Gilson F., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Namen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 juli 2016.

Bij koninklijk besluit van 15 april 2016, is de aanwijzing van de heer Vermeulen E., rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 juli 2016.

Bij koninklijk besluit van 28 april 2016, dat in werking treedt op 30 juni 2016 's avonds, is aan de heer Delahaye Th., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Elsene.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 1 mei 2016, dat in werking treedt op 30 juni 2016 's avonds, is aan de heer Jungers (Jonkheer) J.-P., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Virton-Florenville-Etalle.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 23 mei 2016 :

-is Mevr. Couwenberg I., raadsheer in het hof van beroep te Antwerpen, benoemd tot raadsheer in het Hof van Cassatie.

- is Mevr. Piteus K., rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Brussel.

- zijn benoemd tot plaatsvervangend raadsheer in het hof van beroep :

te Antwerpen :

- de heer Hofströssler P., licentiaat in de rechten, advocaat.

- de heer Luyckx K...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT