Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 2 december 2015, is Mevr. Ven, I., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 2 december 2015, is Mevr. Ven, I., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, aangewezen tot de functie van rechter van de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank voor een termijn van één jaar met ingang van 1 juni 2016.

Bij koninklijk besluit van 1maart 2016, is de aanwijzing van de heer Ver Elst-Reul, L., substituut-procureur-generaal bij het hof van beroep te Bergen, tot de functie van advocaat-generaal bij dit hof, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 30 mei 2016.

Bij koninklijk besluit van 14 maart 2016, is de benoeming van Mevr. Nickels, M.-N., tot de functie van werkend assessor in strafuitvoeringszaken, gespecialiseerd in penitentiaire zaken voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik, hernieuwd voor een termijn van vier jaar met ingang van 23 mei 2016.

Bij koninklijk besluit van 10...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT