Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 27 november 2015, dat in werking treedt op 31 december 2015 's avonds, is Mevr. Gennaux, F., rechter in de arbeidsrechtbank te Luik, op haar verzoek

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 27 november 2015, dat in werking treedt op 31 december 2015 's avonds, is Mevr. Gennaux, F., rechter in de arbeidsrechtbank te Luik, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 25 november 2015 :

- dat uitwerking heeft op 31 augustus 2015 's avonds, is, op hun verzoek, ontslag verleend uit hun ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het tweede kanton Doornik, aan de heren :

- Debetencourt, P.;

- Pannier, B.

Het is hun vergund de titel van hun ambt eershalve te voeren.

- dat in werking treedt op 31 december 2015 's avonds, is aan de heer Dramaix, G., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het eerste kanton Doornik.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- zijn de aanwijzingen tot de functie van onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, hernieuwd voor een termijn van twee jaar met ingang van 1 december 2015 van :

- Mevr. Franssens, G.;

- Mevr. Melis, B.,

rechters in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen.

- is de aanwijzing van Mevr. Claes, I., rechter in de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT