Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 23 augustus 2014, dat in werking treedt op 31 juli 2015, is de heer Connerotte, J.-M., onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 23 augustus 2014, dat in werking treedt op 31 juli 2015, is de heer Connerotte, J.-M., onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 24 januari 2015, dat in werking treedt op 31 juli 2015, is de heer Van Remoortel, D., kamervoorzitter in het hof van beroep te Gent, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 19 maart 2015, is de heer Lecocq, P., rechter in de politierechtbank Limburg, in ruste gesteld op datum van 31 juli 2015 's avonds.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Hij is, op zijn verzoek, gemachtigd om zijn ambt uit te oefenen tot dat er voorzien is in de plaats die opengevallen in zijn rechtscollege en ten laatste tot 31 januari 2016 `s avonds.

Bij koninklijke besluiten van 7 mei 2015, die in werking treden op 31 juli 2015 `s avonds :

- is Mevr. Capitaine, Ch., vrederechter van het kanton Herstal, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT