Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 28 april 2015, in werking tredend op 31 augustus 2015 `s avonds, is Mevr. De Temmerman, J., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 28 april 2015, in werking tredend op 31 augustus 2015 `s avonds, is Mevr. De Temmerman, J., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, op haar verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden.

Bij koninklijk besluit van 28 april 2015, in werking tredend op 31 december 2015 's avonds, is de heer Van Gils, H., hoofdgriffier klasse A2 bij het vredegerecht Hoogstraten, op zijn verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 28 april 2015, in werking tredend op 31 augustus 2015 's avonds, is Mevr. Moonen, F., hoofdgriffier klasse A2 van het vredegerecht Sint-Niklaas I, op haar verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden, en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 28 april 2015, in het artikel 1 van het koninklijk besluit van 18 januari 2015 waarbij de heer Grassini, J., hoofdgriffier van de politierechtbank te Neufchâteau, zonder toepassing van artikel 287sexies van het Gerechtelijk Wetboek en zonder nieuwe eedaflegging werd benoemd bij de politierechtbank Luik worden de woorden "benoemd bij de politierechtbank Luik" vervangen door de woorden "benoemd bij de politierechtbank Luxemburg".

Bij koninklijk besluit van 28 april 2015, is aan Mevr. Vanderheyde, L., op haar verzoek ontslag verleend uit haar ambt van parketjurist in het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, aangewezen om haar ambt te vervullen bij het parket Brussel.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 25 maart 2015 `s avonds.

Bij koninklijk besluit van 28 april 2015, is aan de heer Cicero, A., op zijn verzoek ontslag verleend uit zijn ambt van secretaris bij het arbeidsauditoraat Brussel.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 14 april 2015 's avonds.

Bij koninklijk besluit van 28 april 2015, is aan Mevr. Feyaerts, E., op haar verzoek ontslag verleend uit haar ambt van secretaris-hoofd van dienst...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT