Rechterlijke Orde Bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen van 9 december 2022

Rechterlijke Orde

Bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen van 9 december 2022, de aanwijzing van de heer De Munck H. als plaatsvervangend rechter in deze rechtbank, wordt hernieuw voor een termijn van één jaar met ingang van18 november 2022.

Bij koninklijke besluiten van 11 december 2022,

- de aanwijzing van de heer Thys K., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, tot de functie van onderzoeksrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar, met ingang van 1 oktober 2022.

- de aanwijzing van mevr. Pipeleers K., rechter in de familie- en jeugdrechtbank in de rechtbank van eerste aanleg Limburg, tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van twee jaar, met ingang van 1 februari 2023.

- dat in werking treedt op 31 augustus 2023 's avonds, wordt de heer Dursin E., kamervoorzitter in het hof van beroep te Gent, in ruste gesteld.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- het verlof wegens opdracht verleend aan mevr. de Hemptinne M., raadsheer en rechter in familie- en jeugdrechtbank in hoger beroep in het hof van beroep te Brussel, wordt verlengd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 januari 2023.

- het verlof wegens opdracht verleend aan mevr. Delplace M., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, wordt verlengd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 februari 2023.

- dat in werking treedt op 31 oktober 2023 's avonds, wordt de heer Verhelst S., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- wordt aan mevr. Hänsch K., rechter in de Nederlandstalige politierechtbank te Brussel, opdracht gegeven om de functie waar te nemen van woordvoerder bij de steundienst bij het College van de hoven en de rechtbanken, met ingang van 1 januari 2023.

Bij beschikking van de eerste voorzitter van het hof van beroep te Antwerpen van 9 december 2022, is de heer Brands W., aangewezen om het ambt van plaatsvervangend raadsheer in dit hof verder uit te oefenen tot hij de leeftijd van tweeënzeventig jaar heeft bereikt, met ingang van 13 april 2023.

Bij beschikking van de kamervoorzitter van het hof van beroep te Brussel van 16 december 2022, is de aanwijzing van de heer Marique E. tot plaatsvervangend magistraat in dit hof, hernieuwd voor een termijn van één...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT