Rechterlijke Orde Bij beschikking van de Franstalige arbeidsrechtbank te Brussel van 10 februari 2022, is het mandaat van ondervoorzitter van mevr. Bernard P.

Rechterlijke Orde

Bij beschikking van de Franstalige arbeidsrechtbank te Brussel van 10 februari 2022, is het mandaat van ondervoorzitter van mevr. Bernard P., hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 23 mei 2022.

Bij beschikking van de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen van 15 februari 2022, is het adjunct-mandaat van ondervoorzitter van de heer Vanommeslaghe D., vast hernieuwd met ingang van 22 februari 2022.

Bij beschikking van het hof van beroep te Antwerpen van 17 februari 2022, is het adjunct-mandaat van kamervoorzitter van mevr. Bresseleers G., raadsheer in dit hof, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 21 juni 2022.

Bij beschikking van de rechtbank van eerste aanleg Limburg van 18 februari 2022, mevr. Lecocq A., wordt vast aangewezen in het adjunct-mandaat van ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg met ingang van 14 mei 2022.

Bij koninklijke besluiten van 14 januari 2022, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, worden aangewezen tot eerste substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel voor een termijn van drie jaar:

- mevr. Helson J., substituut-procureur des Konings bij dit parket ;

- mevr. Englert H., substituut-procureur des Konings bij dit parket;

- mevr. Heyninck S., substituut-procureur des Konings bij dit parket;

Bij koninklijk besluit van 18 januari 2022, mevr. Lebacq V., rechter in ondernemingsrechtbank Henegouwen, wordt benoemd tot raadsheer bij het hof van beroep te Bergen.

Bij koninklijke besluiten van 1 februari 2022,

- de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer de Craecker A., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Waals-Brabant voor een termijn van één jaar met ingang van 1 november 2022.

- de machtiging om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, verleend aan de heer Bricout P., eerste advocaat-generaal bij het arbeidshof te Gent voor een termijn van één jaar met ingang van 1 oktober 2022.

- is aan mevr. Meunier D., ontslag verleend uit haar ambt van rechter in ondernemingszaken in de Franstalige ondernemingsrechtbank te Brussel.

Het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- de aanwijzing van mevr. Nève P., substituut-procureur des Konings bij het parket te Brussel, tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT