Rechterlijke Orde Bij beschikking van 31 januari 2022, is mevr. Broecxk T., rechter in de arbeidsrechtbank te Antwerpen, op haar verzoek

Rechterlijke Orde

Bij beschikking van 31 januari 2022, is mevr. Broecxk T., rechter in de arbeidsrechtbank te Antwerpen, op haar verzoek, ontlast uit haar functie van afdelingsvoorzitter op datum van 14 april 2022 s'avonds.

Rechtbank van eerste aanleg Waals-Brabant

Bij beschikking van 17 januari 2022, de aanwijzing van de heer Piteüs J., ere ondervoorzitter in deze rechtbank, tot de functie van plaatsvervangende magistraat, wordt hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van1 maart 2022.

Bij koninklijke besluiten van 14 januari 2022, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, worden aangewezen tot eerste substituut-procureur des Konings bij het parket Brussel voor een termijn van drie jaar:

- mevr. Dutry J., substituut-procureur des Konings bij dit parket;

- mevr. Broucker M-R., substituut-procureur des Konings bij dit parket.

Bij koninklijk besluit van 14 januari 2022, mevr. Verelst K., rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, wordt aangewezen tot de functie van rechter in de familie-en jeugdrechtbank in deze rechtbank, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 januari 2022.

Bij koninklijke besluiten van 18 januari 2022,

- mevr. Thielen S., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Luik, wordt benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Luik.

- mevr. Theunissen A., rechter in de Franstalige arbeidsrechtbank te Brussel, wordt benoemd tot raadsheer in het arbeidshof te Luik.

- de heer David W., rechter in de ondernemingsrechtbank te Luik, word benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Brussel.

- mevr. Pichueque S., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen, wordt aangewezen tot de functie van beslagrechter in deze rechtbank, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 februari 2022.

- mevr. Coffyn J., licentiaat in de rechten, substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen, wordt benoemd tot rechter in de politierechtbank West-Vlaanderen.

- de heer De Bruyne D., licentiaat in de rechten, rechter in de familie-en jeugdrechtbank in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, wordt benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Gent.

- mevr. Debucquoy M., licentiaat in de rechten, rechter in de ondernemingsrechtbank te Gent, wordt benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Gent.

- de heer Naeyaert P., licentiaat in de rechten, rechter in de ondernemingsrechtbank te Gent, wordt benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Gent.

-...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT