Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 7 februari 2014, dat in werking treedt op 31 januari 2014, is het aan de heer Paul, A.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 7 februari 2014, dat in werking treedt op 31 januari 2014, is het aan de heer Paul, A., vergund de titel van zijn ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Nijvel eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 11 februari 2014, dat in werking treedt op 1 maart 2014, is aan de heer Verspecht, Th., op zijn verzoek, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van werkend assessor, gespecialiseerd in penitentiaire zaken, voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel.

Bij koninklijk besluit van 11 februari 2014, dat uitwerking heeft op 31 januari 2013, is aan de heer Debusschere, E., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Kortrijk.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 11 februari 2014 is Mevr. Mattiuz, I., attaché-directeur, benoemd tot plaatsvervangend assessor in strafuitvoeringszaken, gespecialiseerd in penitentiaire zaken, voor het rechtsgebied...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT