Rangschikking van roerende culturele goederen - Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 20 november 2019

Rangschikking van roerende culturele goederen

- Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 20 november 2019, heeft de Minister van Cultuur de parfumvaas in reticelli-glas van het Glasmuseum van Charleroi als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

- Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 20 november 2019, heeft de Minister van Cultuur de schaal op voet van Venetië of "van Venetiaanse stijl" van het Glasmuseum van Charleroi als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

- Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 20 november 2019, heeft de Minister van Cultuur het timpaan van de oude "Beenhouwerskapel" te Namen, als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

- Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 5 december 2019, heeft de Minister van Cultuur de retabel van de Passie en het Kind, ook van Belvaux-Wavreille genoemd, als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

- Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 10 december 2019, heeft de Minister van Cultuur de grote masker van Blicquy, als schat gerangschikt, overeenkomstig het decreet van 11 juli 2002 betreffende de roerende culturele goederen en het immaterieel patrimonium van de Franse Gemeenschap.

- Bij ministerieel besluit van de Franse Gemeenschap van 10 december 2019, heeft de Minister van Cultuur de verzameling van stripplaten van het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT