Besluit van de Vlaamse Regering tot oprichting in het onderwijs voor sociale promotie van nieuwe vestigingsplaatsen., de 24 novembre 2006

Artikel 1. Het Centrum voor Volwassenenonderwijs GLTT, Schoolstraat 2 in 1640 Sint-Genesius-Rode, wordt gemachtigd om in de gemeente Lennik gefinancierde opleidingen Nederlands tweede taal te organiseren.

Art. 2. Het Centrum voor Volwassenenonderwijs Audiovisueel Centrum, Stationsstraat 15 in 1861 Meise, wordt gemachtigd om in de gemeente Wemmel gesubsidieerde opleidingen Nederlands tweede taal te organiseren.

Art. 3. Het Centrum voor Volwassenenonderwijs Vrij Technisch Instituut, Vakschoolstraat 1, in 9300 Aalst, wordt gemachtigd om in de strafinrichting van Dendermonde gesubsidieerde opleidingen te organiseren.

Art. 4. Het Centrum voor Volwassenenonderwijs LBC - NVK Turnhout, Kasteelplein 20 in 2300 Turnhout, wordt gemachtigd om in samenwerking met derden de gesubsidieerde opleiding polyvalent verzorgende/thuis- en bejaardenzorg te organiseren in de gemeente Antwerpen.

Art. 5. Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 september 2006. De artikelen 1,2 en 3 houden op van kracht te zijn op 31 augustus 2007 en het artikel 4 houdt op van kracht te zijn op 31 augustus 2008.

Art. 6. De Vlaamse minister, bevoegd voor het onderwijs, is belast met de uitvoering van dit besluit.

Brussel, 24 november 2006.

De minister-president van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT