Departement Economie, Werkgelegenheid, Binnenlandse Aangelegenheden en Landbouw Private arbeidsbemiddeling Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft

Private arbeidsbemiddeling

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 7 mei 2002 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de B.V.B.A. ETAPE INTERIM, Min. Vanden Peereboomlaan(Kor) 68, 8500 Kortrijk.

Deze toelating draagt het nummer 45/BU en gaat in op 7 mei 2002 voor een periode van onbepaalde duur.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 1 juli 2002 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van outplacementactiviteiten uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de B.V.B.A. INNOVA SERVICES & CONSULTING, Korbeekhof 1, 3001 Leuven.

Deze toelating draagt het nummer 285/BO en gaat in op 1 juli 2002 voor een periode van onbepaalde duur.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 1 juli 2002 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van outplacementactiviteiten, bemiddeling van betaalde sportbeoefenaars en bemiddeling van schouwspelartiesten uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de N.V. Randstad Belgium, Buro & Designcenter, bus 71, 1020 Brussel.

Deze toelating draagt het nummer 458/BUOSA en gaat in op 1 juli 2002 voor een periode van onbepaalde duur.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 7 mei 2002 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van outplacementactiviteiten uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de N.V. SECUREX PROMOTIE EN COMMUNICATIE, Genèvestraat 4, 1140 Evere.

Deze toelating draagt het nummer 495/BO en gaat in op 7 mei 2002 voor een periode van onbepaalde duur.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 3 april 2002 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de N.V. KELLY SERVICES INTERIM (BELGIUM), Adolphe Maxlaan 63, 1000 Brussel.

Deze toelating draagt het nummer 633/BU en gaat in op 3 april 2002 voor een periode van onbepaalde duur.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 18 juni 2002 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van bemiddeling van betaalde sportbeoefenaars uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de heer DEJAEGHERE GUY, Sint Remigiusstraat 2, 8740 Pittem.

Deze toelating draagt het nummer 727/BS en gaat in op 18 juni 2002 voor een periode van onbepaalde duur.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 7 mei 2002 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van bemiddeling van betaalde sportbeoefenaars uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de B.V. SP INTERNATIONAL, Dr. Lelykade 18, bus B, 2583 CM Den Haag.

Deze toelating draagt het nummer 755/BS en gaat in op 7 mei 2002 voor een periode van onbepaalde duur.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 3 april 2002 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van uitzendactiviteiten uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de B.V.B.A. TIME INTERIM, Koolmijnlaan 80, 3550 Heusden-Zolder.

Deze toelating draagt het nummer 777/BU en gaat in op 3 april 2002 voor een periode van onbepaalde duur.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 7 mei 2002 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van bemiddeling van schouwspelartiesten uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT