8 JULI 2008. - Ministerieel besluit ter uitvoering van het koninklijk besluit van 21 september 2001 houdende uitgifte van nieuwe postwaarden, van het koninklijk besluit van 10 november 2004 houdende uitgifte van nieuwe postwaarden en van het koninklijk besluit van 2 december 1998 houdende uitgifte van nieuwe postwaarden

De Minister van Ambtenarenzaken en Overheidsbedrijven,

Gelet op het koninklijk besluit van 21 september 2001 houdende uitgifte van nieuwe postwaarden, inzonderheid op de artikelen 1 en 3;

Gelet op het koninklijk besluit van 10 november 2004 houdende uitgifte van nieuwe postwaarden;

Gelet op het koninklijk besluit van 2 december 1998 houdende uitgifte van nieuwe postwaarden,

Besluit :

Artikel 1. Het boekje met tien zelfklevende zegels « Rode Kruis » wordt gedrukt in polychromie door middel van het rasterdiepdrukprocédé.

De voormelde postzegels stemmen overeen met het tarief van een genormaliseerde zending voor het binnenland.

Art. 2. De gewone postzegel, ter waarde van euro 0,10, met de afbeelding van een vogel, de « Heggemus », wordt gedrukt in polychromie door middel van het rasterdiepdrukprocédé.

Art. 3. De gewone postzegel, ter waarde van euro 0,15, met de afbeelding van een vogel, de « Notenkraker », wordt gedrukt in polychromie door middel van het rasterdiepdrukprocédé.

Art. 4. De gewone postzegel, ter waarde van euro 4,40, met de afbeelding van een vogel, de « Slechtvalk », wordt gedrukt in polychromie door middel van het rasterdiepdrukprocédé.

Art. 5. Er worden drie nieuwe briefkaarten « Mutapost » in de drie nationale talen uitgegeven.

De op voormelde briefkaarten gedrukte postzegel stemt overeen met het tarief van een genormaliseerde zending voor het binnenland.

Art. 6. De in artikel 1 tot 5 vermelde postzegels en briefkaarten worden op 21 januari 2008 uitgegeven.

Art. 7. Op 11 februari 2008 wordt een boekje met tien zelfklevende gewone postzegels met de afbeeldingen van speelgoed gedrukt in polychromie door middel van het rasterdiepdrukprocédé.

De voormelde postzegels stemmen overeen met het tarief van een genormaliseerde zending voor het binnenland.

Art. 8. Het boekje met tien zelfklevende zegels « Europa » wordt gedrukt in polychromie door middel van het rasterdiepdrukprocédé.

De voormelde postzegel stemt overeen met het tarief van een genormaliseerde zending voor het binnenland.

Art. 9. Het boekje met tien zelfklevende gewone postzegels met de afbeelding van een bloem, « Afrikaantje », wordt gedrukt in polychromie door middel van het rasterdiepdrukprocédé.

De voormelde postzegel stemt overeen met het tarief van een genormaliseerde zending voor het binnenland.

Art. 10. Het boekje met tien zelfklevende gewone postzegels, ter waarde van euro 0,80, met de afbeelding van een bloem, « Tulp », wordt gedrukt in polychromie door middel...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT