Besluiten betreffende de stad en de gemeenten POLITIEZONE BRUSSEL-HOOFDSTAD-ELSENE. - Bij besluit van 19 november 2007 is niet goedgekeurd de beslissing van 19 september 2007 waarbij het college van

Besluiten betreffende de stad en de gemeenten

POLITIEZONE BRUSSEL-HOOFDSTAD-ELSENE. - Bij besluit van 19 november 2007 is niet goedgekeurd de beslissing van 19 september 2007 waarbij het college van de politiezone Brussel-Hoofdstad- Elsene de wijze van gunning goedkeurt en de opdracht gunt betreffende het verhuren van servers voor de upgrade van de huidige HP-UX cluster infrastructuur gedurende drie jaren (via een leasingovereenkomst).

ANDERLECHT. - Bij besluit van 24 december 2007 wordt vernietigt de beslissing van 25 oktober 2007, waarbij de gemeenteraad van Anderlecht de wijze van gunning betreffende de modernisering van de openbare verlichtingsinstallaties in de Ropsy Chaudronstraat, de Delcroixstraat en de Fiennesstraat en hun uitvoering door intercommunale Sibelga, goedkeurt.

BRUSSEL. - Bij besluit van 19 december 2007 wordt de beslissing van 5 november 2007 waarbij de gemeenteraad van de stad Brussel beslist aan Mevr. M. Dekaezemaeker, technisch assistent, de tuchtsanctie van het ontslag van ambtswege op te leggen goedgekeurd.

BRUSSEL. - Bij besluit van 20 december 2007 wordt de beslissing van 19 november 2007 waarbij de gemeenteraad van de stad Brussel, bij toepassing van artikel 17, § 2, 2°, b), van de wet van 24 december 1993, de herhaling voor de periode van één jaar van de opdracht voor de aanleg en herstelling van rioolaansluitingen en het plaatsen van kolken goedkeurt, goedgekeurd.

BRUSSEL. - Bij besluit van 20 december 2007 wordt de beslissing van 5 november 2007 waarbij de gemeenteraad van de stad Brussel de gunningswijze en het bestek betreffende de opdracht voor veiligheidsinrichtingen voor voetgangers en fietsers, evenals de uitvoering van verkeersremmende maatregelen op het grondgebied van de stad, gedurende één jaar goedkeurt, goedgekeurd.

BRUSSEL. - Bij besluit van 7 januari 2008 wordt de beslissing van 19 november 2007 waarbij de gemeenteraad van de stad Brussel de gunningswijze en het bestek betreffende de promotieopdracht voor de studie, financiering en de bouw van een gebouwencomplex van ongeveer 35 hedendaagse appartementen en bijhorende of aanvullende infrastructuur op een site van de Grondregie aan de Vilvoordsesteenweg goedkeurt, niet goedgekeurd.

ELSENE. - Bij besluit van 19 december 2007 wordt goedgekeurd de beslissing van 25 oktober 2007 waarbij de gemeenteraad van Elsene beslist met ingang van 1 januari 2008 een bijkomende weddeschaalverhoging van 1 % voor de personeelsleden van niveau D en E toe te passen.

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT