Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed Bijzondere plannen van aanleg WEMMEL. - Bij besluit van 20 juni 2011 van de Vlaamse minister van Financiën, Begroting, Werk, Rui

Bijzondere plannen van aanleg

WEMMEL. - Bij besluit van 20 juni 2011 van de Vlaamse minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport is goedgekeurd de gedeeltelijke herziening van het bijgaand bijzonder plan van aanleg "Centrum", van de gemeente Wemmel, bestaande uit een plan van de bestaande toestand en een bestemmingsplan met bijhorende stedenbouwkundige voorschriften, zoals definitief aanvaard door de gemeenteraad van 8 september 2010.

WEMMEL. - Bij besluit van 20 juni 2011 van de Vlaamse minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport is goedgekeurd het bijgaand bijzonder plan van aanleg "Sint-Engelbertus", van de gemeente Wemmel, bestaande uit een plan van de bestaande toestand en een bestemmingsplan met bijhorende stedenbouwkundige voorschriften.

BEKKEVOORT. - Bij besluit van 20 juni 2011 van de Vlaamse minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport is goedgekeurd het bijgaand bijzonder plan van aanleg "Ambachtelijke zone Assent", van de gemeente Bekkevoort, bestaande uit een plan van de bestaande toestand en een bestemmingsplan met bijhorende stedenbouwkundige voorschriften.

GERAARDSBERGEN. - Bij besluit van 20 juni 2011 van de Vlaamse...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT