Departement Leefmilieu en Infrastructuur Ruimtelijke ordening. - Plannen van aanleg GENK. - Bij besluit van 17 december 2001 van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting, Innovatie, Media en Rui

Ruimtelijke ordening. - Plannen van aanleg

GENK. - Bij besluit van 17 december 2001 van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting, Innovatie, Media en Ruimtelijke Ordening :

- is goedgekeurd het bijgaand bijzonder plan van aanleg « Tennislaan » genaamd, van de stad Genk, bestaande uit een plan van de bestaande toestand, een onteigeningsplan en een bestemmingsplan met bijbehorende stedenbouwkundige voorschriften;

- is verklaard dat het algemeen nut de onteigening vordert van de percelen, aangegeven op het onteigeningsplan;

- is aan de stad Genk machtiging tot onteigenen verleend.

KASTERLEE. - Bij besluit van 18 december 2001 van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting, Innovatie, Media en Ruimtelijke Ordening :

- is goedgekeurd het bijgaand wijzigingsplan, bestaande uit een plan van de bestaande toestand en een bestemmingsplan, met bijbehorende stedenbouwkundige voorschriften, tot wijziging van het bij koninklijk besluiten van 27 december 1972 en 19 juli 1977 goedgekeurd en gewijzigd bijzonder plan van aanleg nr. 4 « Weygerbergen » genaamd van de gemeente Kasterlee.

KRUIBEKE. - Bij besluit van 18 december 2001 van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting, Innovatie, Media en Ruimtelijke Ordening :

- is goedgekeurd het bijgaand wijzigingsplan, bestaande uit een bestemmingsplan en afzonderlijk gebundelde stedenbouwkundige voorschriften tot wijziging van het bij koninklijke besluiten van 6 september 1974 en 3 december 1976 goedgekeurde en bij ministerieel besluit van 3 april 1996 gewijzigde bijzonder plan van aanleg nr. 1a + 1b "Centrum Bazel » genaamd van de gemeente Kruibeke, met uitsluiting van het blauw omrande deel van het bestemmingsplan.

LENDELEDE. - Bij besluit van 18 december 2001 van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting, Innovatie, Media en Ruimtelijke Ordening :

- is goedgekeurd het bijgaand bijzonder plan van aanleg nr. 3 « Stationsstraat » van de gemeente Lendelede, bestaande uit een plan van de bestaande toestand, uit het bestemmingsplan met bijbehorende afzonderlijk gebundelde stedenbouwkundige voorschriften en een onteigeningsplan;

- is verklaard dat het algemeen nut de inname vordert van de onroerende goederen, aangegeven op het onteigeningsplan;

- is aan de gemeente Lendelede machtiging tot onteigenen verleend.

MENEN. - Bij besluit van 20 december 2001 van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting, Innovatie, Media en Ruimtelijke Ordening :

- is goedgekeurd het bijgaand bijzonder plan van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT