Personeel Bij besluit van de Waalse Regering van 20 oktober 2016 dat in werking treedt op 1 november 2016, wordt de heer Michel Devos, directeur

Personeel

Bij besluit van de Waalse Regering van 20 oktober 2016 dat in werking treedt op 1 november 2016, wordt de heer Michel Devos, directeur, bevorderd door verhoging in graad tot inspecteur-generaal expert (rang A3) van het Departement Gesubsidieerde Infrastructuren binnen het Operationeel Directoraat-generaal Wegen en Gebouwen.

Bij besluit van de Waalse Regering van 20 oktober 2016 dat in werking treedt op 1 november 2016, wordt de heer Pierre Gilles, directeur, bevorderd door verhoging in graad tot inspecteur-generaal expert (rang A3) van het Departement Technische Expertises binnen het Operationeel Directoraat-generaal Wegen en Gebouwen.

Bij besluit van de Waalse Regering van 20 oktober 2016 dat in werking treedt op 1 november 2016, wordt Mevr. Agnès Calberg, directrice, bevorderd door verhoging in graad tot inspecteur-generaal expert (rang A3) van het Departement Strategie Wegen binnen het Operationeel Directoraat-generaal Wegen en Gebouwen.

Bij besluit van de Waalse Regering van 20 oktober 2016 dat in werking treedt op 1 november 2016, wordt de heer Jean-Marie Marot, directeur, bevorderd door verhoging in graad tot inspecteur-generaal expert (rang A3) van het Departement Ontwikkeling binnen het Operationeel Directoraat-generaal Landbouw, Natuurlijke hulpbronnen en Leefmilieu.

Bij besluit van de Waalse Regering van 20 oktober 2016 dat in werking treedt op 1 november 2016, wordt de heer Michel Vanquaillie, directeur, bevorderd door verhoging in graad tot inspecteur-generaal expert (rang A3) van het Departement Landelijke zaken en Waterlopen binnen het Operationeel Directoraat-generaal Landbouw, Natuurlijke hulpbronnen en Leefmilieu.

Bij besluit van de Waalse Regering van 20 oktober 2016 dat in werking treedt op 1 november 2016, wordt de heer Marc Herman, directeur, bevorderd door verhoging in graad tot inspecteur-generaal expert (rang A3) van het Departement Onderzoek van het Natuurlijk en Landbouwmilieu binnen het Operationeel Directoraat-generaal Landbouw, Natuurlijke hulpbronnen en Leefmilieu.

Bij besluit van de Waalse Regering van 20 oktober 2016 dat in werking treedt op 1 november 2016, wordt de heer Jean-Pierre Scohy, directeur, bevorderd door verhoging in graad tot inspecteur-generaal expert (rang A3) van het Departement Natuur en Bossen binnen het Operationeel Directoraat-generaal Landbouw, Natuurlijke hulpbronnen en Leefmilieu.

Bij besluit van de Waalse Regering van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT