Personeel Bevordering Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 november 2017 wordt mevrouw Muriel MERGAM

Personeel

Bevordering

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 november 2017 wordt mevrouw Muriel MERGAM, bevorderd door overgang naar het hoger niveau tot de graad van Attaché binnen het Franse taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer vanaf 1 december 2017.

Benoemingen

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 september 2017 wordt de heer Kurt CUSTERS, in vast verband benoemd in de graad van Attaché binnen het Nederlandse taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer vanaf 1 oktober 2017.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 september 2017 wordt de heer Ilan WAUTERS, in vast verband benoemd in de graad van Attaché binnen het Franse taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer vanaf 1 oktober 2017.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 september 2017 wordt de heer Christophe DANLOIS, in vast verband benoemd in de graad van Attaché binnen het Franse taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer vanaf 1 oktober 2017.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 september 2017 wordt mevrouw Priscilla DECLERCK, in vast verband benoemd in de graad van Attaché binnen het Nederlandse taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer vanaf 1 oktober 2017.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 september 2017 wordt de heer Axel DEMONTY, in vast verband benoemd in de graad van Attaché binnen het Franse taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer vanaf 1 ocktober 2017.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 september 2017 wordt mevrouw Salvina...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT